Säljtips

Så här lyckas ni med er försäljning

Starta försäljning Beställ infopaket

Så här lyckas ni med försäljningen

Vi vill att det ska vara roligt och enkelt att sälja. Ett vinnande koncept är att nå ut till så många som möjligt. Detta kan man göra genom att prata med alla man känner och använda sig av sociala medier såsom Facebook och Instagram.

Beställ infopaket

Så här hittar ni nya kunder

 

Prata med släkt och vänner

Ta med infobladet och dela erbjudanden till alla som ni känner, vänner, släkt och andra bekanta. Paketen är lättsålda och produkterna används i alla hushåll runt om i hela Sverige. 

Sälj på föräldrars och bekantas arbetsplatser

Prata med föräldrar och bekanta ifall det går att sälja paketen på deras arbetsplatser. Många vill hjälpa till att nå era uppsatta mål, men man vet aldrig förrän man frågat

Prata med dina grannar

Prata med alla dina grannar på gatan där du bor, gå sedan vidare till områden runt om kring. Berätta vad ni samlar till och vad ert mål är och förklara att dem stödjer er via deras köp.

Jättebra!!!

Brukar köpa samma saker som i Lilla Paketet i butik, men gör det gärna via Max Care för hemleveransen.

Maria L

Nå fler kunder via sociala medier

Dela vårt erbjudande – Hitta fler kunder

Det absolut enklaste sättet att sprida att ert lag eller klass har en insamling för att nå ett gemensamt mål är att dela Max Care’s paket via sociala medier. Skriv vad ni ska använda pengarna till, sedan är det bara att lägga till vår länk i ert inlägg. 

Kul och motiverande!

Hade många olika frågor men fick svar snabbt. Kul att äntligen kunna börja tjäna lite pengar

Sofia

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Vårt ansvar

Vi vet att rätt stöd, aktivitet och vägledning är otroligt viktigt för alla barn och ungdomar. Genom vårt samarbete med Xclusive Idrott & Kulturförening får vi möjlighet att påverka detta. Vi fortsätter att utveckla samarbeten med organisationer där vi får möjligheten till att göra skillnad bland barn och ungdomar som behöver stöd.

Följ oss på Facebook

Följ och gilla oss gärna på Facebook för att få de senaste uppdateringarna om nyheter, tävlingar och inspiration direkt i mobilen.

Följ oss på Instagram

Kolla gärna in vår Instagram och få direkt koll på de senaste nyheterna, klasser & lag som säljer och våra tävlingar.