Så enkelt fungerar det

Tjäna pengar till klassen, laget och föreningen

Starta försäljning Beställ infopaket

Så enkelt fungerar det

Tjäna pengar till klassen, laget och föreningen

Starta försäljning Beställ infopaket

Så här går det till

Upp till 45 kr i vinst per produkt

Vi vet att en vanlig deltagare säljer i genomsnitt 15 paket, med det kan ni räkna ut på ett ungefär på hur mycket ni kan tjäna. En av de stora fördelarna med Max Cares koncept är ni får återkommande utbetalningar utav oss. Detta innebär att så länge era kunder fortsätter vara kunder hos oss så får ni betalt för dem.

Läs mer om våra produkter

Upp till 65 kr i vinst per produkt

Vi vet att en vanlig deltagare säljer i genomsnitt 15 paket, med det kan ni räkna ut på ett ungefär på hur mycket ni kan tjäna. En av de stora fördelarna med Max Care’s koncept är ni får återkommande utbetalningar utav oss. Detta innebär att så länge era kunder fortsätter vara kunder hos oss så får ni betalt för dem.

Läs mer om våra produkter

Tryggt att veta

Minst 30 kr i ersättning per paket

Ni tjänar mellan 30 – 65 kronor per sålt paket, detta gör att ni snabbt tjänar ihop till er drömresa. Självklart får ni även återkommande ersättning när kunden väljer att fortsätta.

Snabb leverans

Ni får leveransen inom 2-5 dagar efter er beställning, för att snabbt kunna dela ut paketen till era kunder.

Fri returrätt

Självklart har ni har 15 dagars betalningstid och fri returrätt ifall någon av era kunder ångrar sig, men vi är övertygade om att ni hittar en nya kunder istället.

Personlig support

Ring oss gärna på 0770 – 339 775.

Vi finns här för dig mån‑fre 11.00 ‑ 16.00

Vårt ansvar

Vi vet att rätt stöd, aktivitet och vägledning är otroligt viktigt för alla barn och ungdomar. Genom vårt samarbete med Xclusive Idrott & Kulturförening får vi möjlighet att påverka detta. Vi fortsätter att utveckla samarbeten med organisationer där vi får möjligheten till att göra skillnad bland barn och ungdomar som behöver stöd.

Följ oss på Instagram

Kolla gärna in vår Instagram och få direkt koll på de senaste nyheterna, klasser & lag som säljer och våra tävlingar.

Följ oss på Facebook

Följ och gilla oss gärna på Facebook för att få de senaste uppdateringarna om nyheter, tävlingar och inspiration direkt i mobilen.